Punainen katkarapucurry

-Kuullota currytahna öljyssä.

-Lisää kookosmaito ja kiehauta.

-Lisää hyvin huuhdellut bambunversot ja kasvikset.

Keitä melkein kypsiksi.

-Lisää sokeri ja kalakastike.

-Lisää katkaravut.

Kiehauta, älä keitä, etteivät ravut sitkisty.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Suspiria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 612g419kcal88.4g0g6.7g0g
Kookosmaito -kevyt, Blue Dragon (165 ml)699g713kcal6.3g16.8g68.5g0g
Porkkana 70g23kcal0.4g3.9g0.1g1.8g
Paprika punainen 105g31kcal1g4.7g0.4g2g
Sipuli (kuorittu)140g38kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Bambunverso, Pirkka viipaloidut vedessä, 70 g245g56kcal4.2g7.8g1g0g
Punainen Thai Currytahna (Spice up), annos 10g79g28kcal0.3g6.3g0.1g0g
Kalakastike (Blue dragon), annos 100g53g76kcal3.1g16.2g0.1g0g
Sokeri 18g71kcal0g17.5g0g0g
Rypsiöljy 11g93kcal0g0g10.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4060g3094kcal211g159.8g175.4g12.4g
Valittu annoskoko2030g1547kcal105.5g79.9g87.7g6.2g
Annoskoko puolitettuna1015g774kcal52.8g40g43.9g3.1g
Arvot/100g100g76kcal5.2g3.9g4.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147027