Punainen katkarapucurry

-Kuullota currytahna öljyssä.

-Lisää kookosmaito ja kiehauta.

-Lisää hyvin huuhdellut bambunversot ja kasvikset.

Keitä melkein kypsiksi.

-Lisää sokeri ja kalakastike.

-Lisää katkaravut.

Kiehauta, älä keitä, etteivät ravut sitkisty.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Suspiria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 699g478kcal101g0g7.7g0g
Kookosmaito -kevyt, Blue Dragon (165 ml)799g815kcal7.2g19.2g78.3g0g
Porkkana 80g26kcal0.5g4.4g0.2g2g
Paprika punainen 120g35kcal1.1g5.4g0.5g2.3g
Sipuli (kuorittu)160g43kcal2.1g7.7g0.3g2.7g
Bambunverso, Pirkka viipaloidut vedessä, 70 g280g64kcal4.8g9g1.1g0g
Punainen Thai Currytahna (Spice up), annos 10g90g32kcal0.4g7.2g0.1g0g
Kalakastike (Blue dragon), annos 100g60g87kcal3.5g18.5g0.1g0g
Sokeri 20g81kcal0g20g0g0g
Rypsiöljy 12g106kcal0g0g12g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4640g3536kcal241.2g182.8g200.6g14g
Valittu annoskoko2320g1768kcal120.6g91.4g100.3g7g
Annoskoko puolitettuna1160g884kcal60.3g45.7g50.2g3.5g
Arvot/100g100g76kcal5.2g3.9g4.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147027