Punainen katkarapucurry

-Kuullota currytahna öljyssä.

-Lisää kookosmaito ja kiehauta.

-Lisää hyvin huuhdellut bambunversot ja kasvikset.

Keitä melkein kypsiksi.

-Lisää sokeri ja kalakastike.

-Lisää katkaravut.

Kiehauta, älä keitä, etteivät ravut sitkisty.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Suspiria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 787g538kcal113.6g0g8.7g0g
Kookosmaito -kevyt, Blue Dragon (165 ml)899g917kcal8.1g21.6g88.1g0g
Porkkana 90g29kcal0.6g5g0.2g2.3g
Paprika punainen 135g40kcal1.3g6.1g0.5g2.6g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Bambunverso, Pirkka viipaloidut vedessä, 70 g315g72kcal5.4g10.1g1.3g0g
Punainen Thai Currytahna (Spice up), annos 10g101g35kcal0.4g8.1g0.1g0g
Kalakastike (Blue dragon), annos 100g67g98kcal4g20.8g0.1g0g
Sokeri 23g91kcal0g22.5g0g0g
Rypsiöljy 14g119kcal0g0g13.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5220g3978kcal271.4g205.6g225.8g16g
Valittu annoskoko2610g1989kcal135.7g102.8g112.9g8g
Annoskoko puolitettuna1305g995kcal67.9g51.4g56.5g4g
Arvot/100g100g76kcal5.2g3.9g4.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147027