Punainen katkarapucurry

-Kuullota currytahna öljyssä.

-Lisää kookosmaito ja kiehauta.

-Lisää hyvin huuhdellut bambunversot ja kasvikset.

Keitä melkein kypsiksi.

-Lisää sokeri ja kalakastike.

-Lisää katkaravut.

Kiehauta, älä keitä, etteivät ravut sitkisty.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Suspiria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 87g60kcal12.6g0g1g0g
Kookosmaito -kevyt, Blue Dragon (165 ml)100g102kcal0.9g2.4g9.8g0g
Porkkana 10g3.3kcal0.1g0.6g0g0.3g
Paprika punainen 15g4.4kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Bambunverso, Pirkka viipaloidut vedessä, 70 g35g8kcal0.6g1.1g0.1g0g
Punainen Thai Currytahna (Spice up), annos 10g11g3.9kcal0g0.9g0g0g
Kalakastike (Blue dragon), annos 100g7.5g11kcal0.4g2.3g0g0g
Sokeri 2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Rypsiöljy 1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana580g442kcal30g23g25g1.8g
Valittu annoskoko290g221kcal15g11.5g12.5g0.9g
Annoskoko puolitettuna145g111kcal7.5g5.8g6.3g0.5g
Arvot/100g100g76kcal5.2g4g4.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147027