Punainen katkarapucurry

-Kuullota currytahna öljyssä.

-Lisää kookosmaito ja kiehauta.

-Lisää hyvin huuhdellut bambunversot ja kasvikset.

Keitä melkein kypsiksi.

-Lisää sokeri ja kalakastike.

-Lisää katkaravut.

Kiehauta, älä keitä, etteivät ravut sitkisty.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Suspiria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 874g598kcal126.2g0g9.6g0g
Kookosmaito -kevyt, Blue Dragon (165 ml)999g1019kcal9g24g97.9g0g
Porkkana 100g33kcal0.6g5.6g0.2g2.5g
Paprika punainen 150g44kcal1.4g6.7g0.6g2.8g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Bambunverso, Pirkka viipaloidut vedessä, 70 g350g80kcal5.9g11.2g1.4g0g
Punainen Thai Currytahna (Spice up), annos 10g112g39kcal0.4g9g0.1g0g
Kalakastike (Blue dragon), annos 100g75g109kcal4.4g23.2g0.1g0g
Sokeri 25g101kcal0g25g0g0g
Rypsiöljy 15g133kcal0g0g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5800g4420kcal301g228.6g250.6g17.4g
Valittu annoskoko2900g2210kcal150.5g114.3g125.3g8.7g
Annoskoko puolitettuna1450g1105kcal75.3g57.2g62.7g4.4g
Arvot/100g100g76kcal5.2g3.9g4.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147027