Punainen katkarapucurry

-Kuullota currytahna öljyssä.

-Lisää kookosmaito ja kiehauta.

-Lisää hyvin huuhdellut bambunversot ja kasvikset.

Keitä melkein kypsiksi.

-Lisää sokeri ja kalakastike.

-Lisää katkaravut.

Kiehauta, älä keitä, etteivät ravut sitkisty.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Suspiria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 1049g718kcal151.5g0g11.5g0g
Kookosmaito -kevyt, Blue Dragon (165 ml)1199g1223kcal10.8g28.8g117.5g0g
Porkkana 120g39kcal0.7g6.7g0.2g3.1g
Paprika punainen 180g53kcal1.7g8.1g0.7g3.4g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Bambunverso, Pirkka viipaloidut vedessä, 70 g420g97kcal7.1g13.4g1.7g0g
Punainen Thai Currytahna (Spice up), annos 10g135g47kcal0.5g10.8g0.1g0g
Kalakastike (Blue dragon), annos 100g90g130kcal5.3g27.8g0.1g0g
Sokeri 30g122kcal0g29.9g0g0g
Rypsiöljy 18g159kcal0g0g18g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6960g5304kcal361.4g274g300.6g21.2g
Valittu annoskoko3480g2652kcal180.7g137g150.3g10.6g
Annoskoko puolitettuna1740g1326kcal90.4g68.5g75.2g5.3g
Arvot/100g100g76kcal5.2g3.9g4.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147027