Punainen katkarapucurry

-Kuullota currytahna öljyssä.

-Lisää kookosmaito ja kiehauta.

-Lisää hyvin huuhdellut bambunversot ja kasvikset.

Keitä melkein kypsiksi.

-Lisää sokeri ja kalakastike.

-Lisää katkaravut.

Kiehauta, älä keitä, etteivät ravut sitkisty.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Suspiria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 1224g837kcal176.7g0g13.5g0g
Kookosmaito -kevyt, Blue Dragon (165 ml)1399g1427kcal12.6g33.6g137.1g0g
Porkkana 140g46kcal0.9g7.8g0.3g3.6g
Paprika punainen 210g61kcal2g9.4g0.8g4g
Sipuli (kuorittu)280g76kcal3.6g13.4g0.6g4.8g
Bambunverso, Pirkka viipaloidut vedessä, 70 g490g113kcal8.3g15.7g2g0g
Punainen Thai Currytahna (Spice up), annos 10g157g55kcal0.6g12.6g0.2g0g
Kalakastike (Blue dragon), annos 100g105g152kcal6.2g32.4g0.1g0g
Sokeri 35g142kcal0g34.9g0g0g
Rypsiöljy 21g186kcal0g0g21g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8120g6188kcal421.8g319.6g351.2g24.8g
Valittu annoskoko4060g3094kcal210.9g159.8g175.6g12.4g
Annoskoko puolitettuna2030g1547kcal105.5g79.9g87.8g6.2g
Arvot/100g100g76kcal5.2g3.9g4.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147027