Punainen katkarapucurry

-Kuullota currytahna öljyssä.

-Lisää kookosmaito ja kiehauta.

-Lisää hyvin huuhdellut bambunversot ja kasvikset.

Keitä melkein kypsiksi.

-Lisää sokeri ja kalakastike.

-Lisää katkaravut.

Kiehauta, älä keitä, etteivät ravut sitkisty.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Suspiria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 131g90kcal18.9g0g1.4g0g
Kookosmaito -kevyt, Blue Dragon (165 ml)150g153kcal1.3g3.6g14.7g0g
Porkkana 15g4.9kcal0.1g0.8g0g0.4g
Paprika punainen 23g6.6kcal0.2g1g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Bambunverso, Pirkka viipaloidut vedessä, 70 g53g12kcal0.9g1.7g0.2g0g
Punainen Thai Currytahna (Spice up), annos 10g17g5.9kcal0.1g1.3g0g0g
Kalakastike (Blue dragon), annos 100g11g16kcal0.7g3.5g0g0g
Sokeri 3.7g15kcal0g3.7g0g0g
Rypsiöljy 2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana870g663kcal45.2g34g37.4g2.6g
Valittu annoskoko435g332kcal22.6g17g18.7g1.3g
Annoskoko puolitettuna218g166kcal11.3g8.5g9.4g0.7g
Arvot/100g100g76kcal5.2g3.9g4.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147027