Punainen katkarapucurry

-Kuullota currytahna öljyssä.

-Lisää kookosmaito ja kiehauta.

-Lisää hyvin huuhdellut bambunversot ja kasvikset.

Keitä melkein kypsiksi.

-Lisää sokeri ja kalakastike.

-Lisää katkaravut.

Kiehauta, älä keitä, etteivät ravut sitkisty.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Suspiria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 1399g957kcal202g0g15.4g0g
Kookosmaito -kevyt, Blue Dragon (165 ml)1599g1631kcal14.4g38.4g156.7g0g
Porkkana 160g52kcal1g8.9g0.3g4.1g
Paprika punainen 240g70kcal2.3g10.8g1g4.6g
Sipuli (kuorittu)320g86kcal4.2g15.3g0.6g5.4g
Bambunverso, Pirkka viipaloidut vedessä, 70 g560g129kcal9.5g17.9g2.2g0g
Punainen Thai Currytahna (Spice up), annos 10g180g63kcal0.7g14.4g0.2g0g
Kalakastike (Blue dragon), annos 100g120g174kcal7.1g37g0.1g0g
Sokeri 40g162kcal0g39.9g0g0g
Rypsiöljy 24g212kcal0g0g24g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9280g7072kcal482.4g365.2g401g28.2g
Valittu annoskoko4640g3536kcal241.2g182.6g200.5g14.1g
Annoskoko puolitettuna2320g1768kcal120.6g91.3g100.3g7.1g
Arvot/100g100g76kcal5.2g3.9g4.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147027