Punainen katkarapucurry

-Kuullota currytahna öljyssä.

-Lisää kookosmaito ja kiehauta.

-Lisää hyvin huuhdellut bambunversot ja kasvikset.

Keitä melkein kypsiksi.

-Lisää sokeri ja kalakastike.

-Lisää katkaravut.

Kiehauta, älä keitä, etteivät ravut sitkisty.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Suspiria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 1400g958kcal202.2g0g15.4g0g
Kookosmaito -kevyt, Blue Dragon (165 ml)1600g1632kcal14.4g38.4g156.8g0g
Porkkana 160g52kcal1g8.9g0.3g4.1g
Paprika punainen 240g70kcal2.3g10.8g1g4.6g
Sipuli (kuorittu)320g86kcal4.2g15.4g0.6g5.4g
Bambunverso, Pirkka viipaloidut vedessä, 70 g560g129kcal9.5g17.9g2.2g0g
Punainen Thai Currytahna (Spice up), annos 10g180g63kcal0.7g14.4g0.2g0g
Kalakastike (Blue dragon), annos 100g120g174kcal7.1g37.1g0.1g0g
Sokeri 40g162kcal0g40g0g0g
Rypsiöljy 24g212kcal0g0g24g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9288g7078kcal482.8g365.8g401.2g28.2g
Valittu annoskoko4644g3539kcal241.4g182.9g200.6g14.1g
Annoskoko puolitettuna2322g1770kcal120.7g91.5g100.3g7.1g
Arvot/100g100g76kcal5.2g3.9g4.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147027