Punainen katkarapucurry

-Kuullota currytahna öljyssä.

-Lisää kookosmaito ja kiehauta.

-Lisää hyvin huuhdellut bambunversot ja kasvikset.

Keitä melkein kypsiksi.

-Lisää sokeri ja kalakastike.

-Lisää katkaravut.

Kiehauta, älä keitä, etteivät ravut sitkisty.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Suspiria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 1574g1076kcal227.2g0g17.3g0g
Kookosmaito -kevyt, Blue Dragon (165 ml)1798g1834kcal16.2g43.2g176.2g0g
Porkkana 180g59kcal1.1g10g0.4g4.6g
Paprika punainen 270g79kcal2.5g12.1g1.1g5.1g
Sipuli (kuorittu)360g97kcal4.7g17.3g0.7g6.1g
Bambunverso, Pirkka viipaloidut vedessä, 70 g630g145kcal10.7g20.1g2.5g0g
Punainen Thai Currytahna (Spice up), annos 10g202g71kcal0.8g16.2g0.2g0g
Kalakastike (Blue dragon), annos 100g135g196kcal8g41.7g0.1g0g
Sokeri 45g183kcal0g44.9g0g0g
Rypsiöljy 27g239kcal0g0g27g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10440g7956kcal542.4g411g451g31.6g
Valittu annoskoko5220g3978kcal271.2g205.5g225.5g15.8g
Annoskoko puolitettuna2610g1989kcal135.6g102.8g112.8g7.9g
Arvot/100g100g76kcal5.2g3.9g4.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147027