Punainen katkarapucurry

-Kuullota currytahna öljyssä.

-Lisää kookosmaito ja kiehauta.

-Lisää hyvin huuhdellut bambunversot ja kasvikset.

Keitä melkein kypsiksi.

-Lisää sokeri ja kalakastike.

-Lisää katkaravut.

Kiehauta, älä keitä, etteivät ravut sitkisty.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Suspiria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 175g120kcal25.3g0g1.9g0g
Kookosmaito -kevyt, Blue Dragon (165 ml)200g204kcal1.8g4.8g19.6g0g
Porkkana 20g6.5kcal0.1g1.1g0g0.5g
Paprika punainen 30g8.8kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Bambunverso, Pirkka viipaloidut vedessä, 70 g70g16kcal1.2g2.2g0.3g0g
Punainen Thai Currytahna (Spice up), annos 10g23g7.9kcal0.1g1.8g0g0g
Kalakastike (Blue dragon), annos 100g15g22kcal0.9g4.6g0g0g
Sokeri 5g20kcal0g5g0g0g
Rypsiöljy 3g27kcal0g0g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1161g885kcal60.4g45.6g50g3.6g
Valittu annoskoko581g442kcal30.2g22.8g25g1.8g
Annoskoko puolitettuna290g221kcal15.1g11.4g12.5g0.9g
Arvot/100g100g76kcal5.2g3.9g4.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147027