Punainen katkarapucurry

-Kuullota currytahna öljyssä.

-Lisää kookosmaito ja kiehauta.

-Lisää hyvin huuhdellut bambunversot ja kasvikset.

Keitä melkein kypsiksi.

-Lisää sokeri ja kalakastike.

-Lisää katkaravut.

Kiehauta, älä keitä, etteivät ravut sitkisty.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Suspiria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 1749g1196kcal252.5g0g19.2g0g
Kookosmaito -kevyt, Blue Dragon (165 ml)1998g2038kcal18g48g195.8g0g
Porkkana 200g65kcal1.2g11.1g0.4g5.1g
Paprika punainen 300g88kcal2.8g13.5g1.2g5.7g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Bambunverso, Pirkka viipaloidut vedessä, 70 g699g161kcal11.9g22.4g2.8g0g
Punainen Thai Currytahna (Spice up), annos 10g225g79kcal0.9g18g0.2g0g
Kalakastike (Blue dragon), annos 100g150g217kcal8.8g46.3g0.1g0g
Sokeri 50g203kcal0g49.9g0g0g
Rypsiöljy 30g265kcal0g0g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11600g8840kcal602.6g456.8g501g35.2g
Valittu annoskoko5800g4420kcal301.3g228.4g250.5g17.6g
Annoskoko puolitettuna2900g2210kcal150.7g114.2g125.3g8.8g
Arvot/100g100g76kcal5.2g3.9g4.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147027