Punainen katkarapucurry

-Kuullota currytahna öljyssä.

-Lisää kookosmaito ja kiehauta.

-Lisää hyvin huuhdellut bambunversot ja kasvikset.

Keitä melkein kypsiksi.

-Lisää sokeri ja kalakastike.

-Lisää katkaravut.

Kiehauta, älä keitä, etteivät ravut sitkisty.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Suspiria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 219g150kcal31.6g0g2.4g0g
Kookosmaito -kevyt, Blue Dragon (165 ml)250g255kcal2.2g6g24.5g0g
Porkkana 25g8.2kcal0.2g1.4g0g0.6g
Paprika punainen 38g11kcal0.4g1.7g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Bambunverso, Pirkka viipaloidut vedessä, 70 g87g20kcal1.5g2.8g0.3g0g
Punainen Thai Currytahna (Spice up), annos 10g28g10kcal0.1g2.2g0g0g
Kalakastike (Blue dragon), annos 100g19g27kcal1.1g5.8g0g0g
Sokeri 6.2g25kcal0g6.2g0g0g
Rypsiöljy 3.7g33kcal0g0g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1450g1105kcal75.4g57g62.2g4.2g
Valittu annoskoko725g553kcal37.7g28.5g31.1g2.1g
Annoskoko puolitettuna363g276kcal18.9g14.3g15.6g1.1g
Arvot/100g100g76kcal5.2g3.9g4.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147027