Punainen katkarapucurry

-Kuullota currytahna öljyssä.

-Lisää kookosmaito ja kiehauta.

-Lisää hyvin huuhdellut bambunversot ja kasvikset.

Keitä melkein kypsiksi.

-Lisää sokeri ja kalakastike.

-Lisää katkaravut.

Kiehauta, älä keitä, etteivät ravut sitkisty.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Suspiria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 262g179kcal37.9g0g2.9g0g
Kookosmaito -kevyt, Blue Dragon (165 ml)300g306kcal2.7g7.2g29.4g0g
Porkkana 30g10kcal0.2g1.7g0.1g0.8g
Paprika punainen 45g13kcal0.4g2g0.2g0.9g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Bambunverso, Pirkka viipaloidut vedessä, 70 g105g24kcal1.8g3.4g0.4g0g
Punainen Thai Currytahna (Spice up), annos 10g34g12kcal0.1g2.7g0g0g
Kalakastike (Blue dragon), annos 100g23g33kcal1.3g6.9g0g0g
Sokeri 7.5g30kcal0g7.5g0g0g
Rypsiöljy 4.5g40kcal0g0g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1740g1326kcal90.4g68.6g75.2g5.4g
Valittu annoskoko870g663kcal45.2g34.3g37.6g2.7g
Annoskoko puolitettuna435g332kcal22.6g17.2g18.8g1.4g
Arvot/100g100g76kcal5.2g3.9g4.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147027