Kanakaalilaatikko

Leikkaa kaali suikaleiksi ja hienonna sipuli.

pane riisit kiehumaan lihaliemeen suurehkoon kattilaan.

Lisää joukkoon hienonnettu kaali ja sipuli.

Hauduta hiljalleen n.15 min välillä sekoittaen.

paista kana ja sekoita se muiden aineiden joukkoon ja hauduta vielä hetki.

mausta seos ja kaada se voideltuun vuokaan.

kypsennä 175-asteisessa uunissa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2256 grammaa

Epica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)200g260kcal36g4.4g12.2g0.2g
Keräkaali, 100g500g120kcal6g17g1g10.5g
Puuroriisi (Myllynparas), annos 85g43g145kcal2.8g34g0.2g1g
Lihaliemikuutio Maggi0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 55g17kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Siirappi 30g90kcal0g22.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2256g1265kcal91g160.4g27.2g25.2g
Valittu annoskoko1128g633kcal45.5g80.2g13.6g12.6g
Annoskoko puolitettuna564g316kcal22.8g40.1g6.8g6.3g
Arvot/100g100g56kcal4g7.1g1.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147201