Kanakaalilaatikko

Leikkaa kaali suikaleiksi ja hienonna sipuli.

pane riisit kiehumaan lihaliemeen suurehkoon kattilaan.

Lisää joukkoon hienonnettu kaali ja sipuli.

Hauduta hiljalleen n.15 min välillä sekoittaen.

paista kana ja sekoita se muiden aineiden joukkoon ja hauduta vielä hetki.

mausta seos ja kaada se voideltuun vuokaan.

kypsennä 175-asteisessa uunissa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2256 grammaa

Epica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)1773g2305kcal319.2g39g108.2g1.8g
Keräkaali, 100g4433g1064kcal53.2g150.7g8.9g93.1g
Puuroriisi (Myllynparas), annos 85g377g1285kcal24.9g301.5g1.9g8.7g
Lihaliemikuutio Maggi2.7g7.4kcal0.2g0.2g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 2660g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 488g148kcal6.1g23.4g1g8.3g
Siirappi 266g802kcal0.3g197.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g11223kcal807.8g1423.8g241.2g223.8g
Valittu annoskoko10000g5611kcal403.9g711.9g120.6g111.9g
Annoskoko puolitettuna5000g2806kcal202g356g60.3g56g
Arvot/100g100g56kcal4g7.1g1.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147201