Kanakaalilaatikko

Leikkaa kaali suikaleiksi ja hienonna sipuli.

pane riisit kiehumaan lihaliemeen suurehkoon kattilaan.

Lisää joukkoon hienonnettu kaali ja sipuli.

Hauduta hiljalleen n.15 min välillä sekoittaen.

paista kana ja sekoita se muiden aineiden joukkoon ja hauduta vielä hetki.

mausta seos ja kaada se voideltuun vuokaan.

kypsennä 175-asteisessa uunissa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2256 grammaa

Epica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)800g1040kcal144g17.6g48.8g0.8g
Keräkaali, 100g2000g480kcal24g68g4g42g
Puuroriisi (Myllynparas), annos 85g170g580kcal11.2g136g0.9g3.9g
Lihaliemikuutio Maggi1.2g3.4kcal0.1g0.1g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 1200g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 220g67kcal2.7g10.6g0.4g3.7g
Siirappi 120g362kcal0.1g88.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9022g5063kcal364.2g642.4g108.8g100.8g
Valittu annoskoko4511g2531kcal182.1g321.2g54.4g50.4g
Annoskoko puolitettuna2256g1266kcal91.1g160.6g27.2g25.2g
Arvot/100g100g56kcal4g7.1g1.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147201