Kanakaalilaatikko

Leikkaa kaali suikaleiksi ja hienonna sipuli.

pane riisit kiehumaan lihaliemeen suurehkoon kattilaan.

Lisää joukkoon hienonnettu kaali ja sipuli.

Hauduta hiljalleen n.15 min välillä sekoittaen.

paista kana ja sekoita se muiden aineiden joukkoon ja hauduta vielä hetki.

mausta seos ja kaada se voideltuun vuokaan.

kypsennä 175-asteisessa uunissa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2256 grammaa

Epica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)1200g1560kcal216g26.4g73.2g1.2g
Keräkaali, 100g3001g720kcal36g102g6g63g
Puuroriisi (Myllynparas), annos 85g255g870kcal16.8g204g1.3g5.9g
Lihaliemikuutio Maggi1.8g5kcal0.2g0.1g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 1800g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 330g100kcal4.1g15.8g0.7g5.6g
Siirappi 180g543kcal0.2g133.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13536g7595kcal546.6g963.4g163.2g151.4g
Valittu annoskoko6768g3798kcal273.3g481.7g81.6g75.7g
Annoskoko puolitettuna3384g1899kcal136.7g240.9g40.8g37.9g
Arvot/100g100g56kcal4g7.1g1.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147201