Tomaatti-uunikala

Nosta seitipalat laakeaan uunivuokaan ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kypsennä 225-asteisessa uunissa ensin 15 minuuttia.

Viipaloi tomaatit ja levitä kalojen päälle.

Pirskota päälle öljy.

Murenna tai leikkaa leipäviipaleet hienoksi ja ripottele juustoraasteen kanssa pinnalle.

Jatka paistamista 15 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin ruskea.

Ripottele pinnalle tuoretta basilikaaja tarjoile keitetyn riisin tai perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Temobox

Niksu84 sanoi...

Tämä oli niin hyvää ja niin helppoa :)

maanantai 11.10.2010 klo 21:03

AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti pakaste 450g349kcal79g0g3.1g0g
Tomaatti 422g96kcal2.4g14.6g1.3g5.9g
Öljy34g304kcal0g0g33.8g0g
Sekaleipä, vaalea, vesi, vehnäjauho, vehnärouhe 68g180kcal5.7g31.2g2.8g2.6g
Arla kermajuusto 17 %, 2 viip.113g314kcal33.8g1.7g19.1g0g
Suola, annos 3g5.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2.2g6.3kcal0.2g0.9g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2187g2498kcal242.2g96.8g120.4g18.2g
Valittu annoskoko1094g1249kcal121.1g48.4g60.2g9.1g
Annoskoko puolitettuna547g625kcal60.6g24.2g30.1g4.6g
Arvot/100g100g114kcal11.1g4.4g5.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147221