Tomaatti-uunikala

Nosta seitipalat laakeaan uunivuokaan ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kypsennä 225-asteisessa uunissa ensin 15 minuuttia.

Viipaloi tomaatit ja levitä kalojen päälle.

Pirskota päälle öljy.

Murenna tai leikkaa leipäviipaleet hienoksi ja ripottele juustoraasteen kanssa pinnalle.

Jatka paistamista 15 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin ruskea.

Ripottele pinnalle tuoretta basilikaaja tarjoile keitetyn riisin tai perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Temobox

Niksu84 sanoi...

Tämä oli niin hyvää ja niin helppoa :)

maanantai 11.10.2010 klo 21:03

AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti pakaste 500g388kcal87.8g0g3.5g0g
Tomaatti 469g107kcal2.6g16.2g1.4g6.6g
Öljy38g338kcal0g0g37.5g0g
Sekaleipä, vaalea, vesi, vehnäjauho, vehnärouhe 75g200kcal6.4g34.7g3.2g2.9g
Arla kermajuusto 17 %, 2 viip.125g349kcal37.5g1.9g21.3g0g
Suola, annos 3g6.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2.5g7kcal0.3g1g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2430g2776kcal269.2g107.6g134g20.4g
Valittu annoskoko1215g1388kcal134.6g53.8g67g10.2g
Annoskoko puolitettuna608g694kcal67.3g26.9g33.5g5.1g
Arvot/100g100g114kcal11.1g4.4g5.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147221