Tomaatti-uunikala

Nosta seitipalat laakeaan uunivuokaan ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kypsennä 225-asteisessa uunissa ensin 15 minuuttia.

Viipaloi tomaatit ja levitä kalojen päälle.

Pirskota päälle öljy.

Murenna tai leikkaa leipäviipaleet hienoksi ja ripottele juustoraasteen kanssa pinnalle.

Jatka paistamista 15 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin ruskea.

Ripottele pinnalle tuoretta basilikaaja tarjoile keitetyn riisin tai perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Temobox

Niksu84 sanoi...

Tämä oli niin hyvää ja niin helppoa :)

maanantai 11.10.2010 klo 21:03

AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti pakaste 600g465kcal105.4g0g4.2g0g
Tomaatti 563g128kcal3.2g19.4g1.7g7.9g
Öljy45g405kcal0g0g45g0g
Sekaleipä, vaalea, vesi, vehnäjauho, vehnärouhe 90g240kcal7.6g41.7g3.8g3.4g
Arla kermajuusto 17 %, 2 viip.150g419kcal45g2.3g25.5g0g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 3g8.4kcal0.3g1.1g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2916g3331kcal323g129g160.6g24.2g
Valittu annoskoko1458g1666kcal161.5g64.5g80.3g12.1g
Annoskoko puolitettuna729g833kcal80.8g32.3g40.2g6.1g
Arvot/100g100g114kcal11.1g4.4g5.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147221