Tomaatti-uunikala

Nosta seitipalat laakeaan uunivuokaan ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kypsennä 225-asteisessa uunissa ensin 15 minuuttia.

Viipaloi tomaatit ja levitä kalojen päälle.

Pirskota päälle öljy.

Murenna tai leikkaa leipäviipaleet hienoksi ja ripottele juustoraasteen kanssa pinnalle.

Jatka paistamista 15 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin ruskea.

Ripottele pinnalle tuoretta basilikaaja tarjoile keitetyn riisin tai perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Temobox

Niksu84 sanoi...

Tämä oli niin hyvää ja niin helppoa :)

maanantai 11.10.2010 klo 21:03

AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti pakaste 700g543kcal122.9g0g4.9g0g
Tomaatti 656g149kcal3.7g22.6g2g9.2g
Öljy53g473kcal0g0g52.5g0g
Sekaleipä, vaalea, vesi, vehnäjauho, vehnärouhe 105g280kcal8.9g48.6g4.4g4g
Arla kermajuusto 17 %, 2 viip.175g488kcal52.5g2.6g29.8g0g
Suola, annos 3g8.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 3.5g10kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3402g3886kcal376.8g150.2g187.4g28.2g
Valittu annoskoko1701g1943kcal188.4g75.1g93.7g14.1g
Annoskoko puolitettuna851g972kcal94.2g37.6g46.9g7.1g
Arvot/100g100g114kcal11.1g4.4g5.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147221