Tomaatti-uunikala

Nosta seitipalat laakeaan uunivuokaan ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kypsennä 225-asteisessa uunissa ensin 15 minuuttia.

Viipaloi tomaatit ja levitä kalojen päälle.

Pirskota päälle öljy.

Murenna tai leikkaa leipäviipaleet hienoksi ja ripottele juustoraasteen kanssa pinnalle.

Jatka paistamista 15 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin ruskea.

Ripottele pinnalle tuoretta basilikaaja tarjoile keitetyn riisin tai perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Temobox

Niksu84 sanoi...

Tämä oli niin hyvää ja niin helppoa :)

maanantai 11.10.2010 klo 21:03

AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti pakaste 800g620kcal140.5g0g5.6g0g
Tomaatti 750g171kcal4.2g25.9g2.3g10.5g
Öljy60g540kcal0g0g60g0g
Sekaleipä, vaalea, vesi, vehnäjauho, vehnärouhe 120g320kcal10.2g55.5g5.1g4.6g
Arla kermajuusto 17 %, 2 viip.200g558kcal60g3g34g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3888g4441kcal430.6g171.8g214.2g32.4g
Valittu annoskoko1944g2221kcal215.3g85.9g107.1g16.2g
Annoskoko puolitettuna972g1110kcal107.7g43g53.6g8.1g
Arvot/100g100g114kcal11.1g4.4g5.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147221