Tomaatti-uunikala

Nosta seitipalat laakeaan uunivuokaan ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kypsennä 225-asteisessa uunissa ensin 15 minuuttia.

Viipaloi tomaatit ja levitä kalojen päälle.

Pirskota päälle öljy.

Murenna tai leikkaa leipäviipaleet hienoksi ja ripottele juustoraasteen kanssa pinnalle.

Jatka paistamista 15 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin ruskea.

Ripottele pinnalle tuoretta basilikaaja tarjoile keitetyn riisin tai perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Temobox

Niksu84 sanoi...

Tämä oli niin hyvää ja niin helppoa :)

maanantai 11.10.2010 klo 21:03

AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti pakaste 900g698kcal158g0g6.3g0g
Tomaatti 844g192kcal4.7g29.1g2.5g11.8g
Öljy68g608kcal0g0g67.5g0g
Sekaleipä, vaalea, vesi, vehnäjauho, vehnärouhe 135g361kcal11.4g62.5g5.7g5.1g
Arla kermajuusto 17 %, 2 viip.225g628kcal67.5g3.4g38.3g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 4.5g13kcal0.5g1.7g0.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4374g4997kcal484.2g193.4g240.8g36.2g
Valittu annoskoko2187g2498kcal242.1g96.7g120.4g18.1g
Annoskoko puolitettuna1094g1249kcal121.1g48.4g60.2g9.1g
Arvot/100g100g114kcal11.1g4.4g5.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147221