Tomaatti-uunikala

Nosta seitipalat laakeaan uunivuokaan ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kypsennä 225-asteisessa uunissa ensin 15 minuuttia.

Viipaloi tomaatit ja levitä kalojen päälle.

Pirskota päälle öljy.

Murenna tai leikkaa leipäviipaleet hienoksi ja ripottele juustoraasteen kanssa pinnalle.

Jatka paistamista 15 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin ruskea.

Ripottele pinnalle tuoretta basilikaaja tarjoile keitetyn riisin tai perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Temobox

Niksu84 sanoi...

Tämä oli niin hyvää ja niin helppoa :)

maanantai 11.10.2010 klo 21:03

AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti pakaste 100g78kcal17.6g0g0.7g0g
Tomaatti 94g21kcal0.5g3.2g0.3g1.3g
Öljy7.5g68kcal0g0g7.5g0g
Sekaleipä, vaalea, vesi, vehnäjauho, vehnärouhe 15g40kcal1.3g6.9g0.6g0.6g
Arla kermajuusto 17 %, 2 viip.25g70kcal7.5g0.4g4.3g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana486g555kcal54g21.4g26.8g4g
Valittu annoskoko243g278kcal27g10.7g13.4g2g
Annoskoko puolitettuna122g139kcal13.5g5.4g6.7g1g
Arvot/100g100g114kcal11.1g4.4g5.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147221