Tomaatti-uunikala

Nosta seitipalat laakeaan uunivuokaan ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kypsennä 225-asteisessa uunissa ensin 15 minuuttia.

Viipaloi tomaatit ja levitä kalojen päälle.

Pirskota päälle öljy.

Murenna tai leikkaa leipäviipaleet hienoksi ja ripottele juustoraasteen kanssa pinnalle.

Jatka paistamista 15 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin ruskea.

Ripottele pinnalle tuoretta basilikaaja tarjoile keitetyn riisin tai perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Temobox

Niksu84 sanoi...

Tämä oli niin hyvää ja niin helppoa :)

maanantai 11.10.2010 klo 21:03

AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti pakaste 1000g775kcal175.6g0g7g0g
Tomaatti 938g214kcal5.3g32.3g2.8g13.1g
Öljy75g675kcal0g0g75g0g
Sekaleipä, vaalea, vesi, vehnäjauho, vehnärouhe 150g401kcal12.7g69.4g6.3g5.7g
Arla kermajuusto 17 %, 2 viip.250g698kcal75g3.8g42.5g0g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 5g14kcal0.5g1.9g0.2g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4860g5552kcal538.2g214.8g267.6g40.2g
Valittu annoskoko2430g2776kcal269.1g107.4g133.8g20.1g
Annoskoko puolitettuna1215g1388kcal134.6g53.7g66.9g10.1g
Arvot/100g100g114kcal11.1g4.4g5.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147221