Tomaatti-uunikala

Nosta seitipalat laakeaan uunivuokaan ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kypsennä 225-asteisessa uunissa ensin 15 minuuttia.

Viipaloi tomaatit ja levitä kalojen päälle.

Pirskota päälle öljy.

Murenna tai leikkaa leipäviipaleet hienoksi ja ripottele juustoraasteen kanssa pinnalle.

Jatka paistamista 15 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin ruskea.

Ripottele pinnalle tuoretta basilikaaja tarjoile keitetyn riisin tai perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Temobox

Niksu84 sanoi...

Tämä oli niin hyvää ja niin helppoa :)

maanantai 11.10.2010 klo 21:03

AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti pakaste 1200g931kcal210.7g0g8.4g0g
Tomaatti 1125g256kcal6.3g38.8g3.4g15.8g
Öljy90g810kcal0g0g90g0g
Sekaleipä, vaalea, vesi, vehnäjauho, vehnärouhe 180g481kcal15.3g83.3g7.6g6.9g
Arla kermajuusto 17 %, 2 viip.300g837kcal90g4.5g51g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 6g17kcal0.7g2.3g0.2g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5832g6662kcal646g257.8g321.2g48.6g
Valittu annoskoko2916g3331kcal323g128.9g160.6g24.3g
Annoskoko puolitettuna1458g1666kcal161.5g64.5g80.3g12.2g
Arvot/100g100g114kcal11.1g4.4g5.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147221