Tomaatti-uunikala

Nosta seitipalat laakeaan uunivuokaan ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kypsennä 225-asteisessa uunissa ensin 15 minuuttia.

Viipaloi tomaatit ja levitä kalojen päälle.

Pirskota päälle öljy.

Murenna tai leikkaa leipäviipaleet hienoksi ja ripottele juustoraasteen kanssa pinnalle.

Jatka paistamista 15 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin ruskea.

Ripottele pinnalle tuoretta basilikaaja tarjoile keitetyn riisin tai perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Temobox

Niksu84 sanoi...

Tämä oli niin hyvää ja niin helppoa :)

maanantai 11.10.2010 klo 21:03

AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti pakaste 1400g1086kcal245.8g0g9.8g0g
Tomaatti 1313g299kcal7.4g45.3g3.9g18.4g
Öljy105g945kcal0g0g105g0g
Sekaleipä, vaalea, vesi, vehnäjauho, vehnärouhe 210g561kcal17.8g97.2g8.8g8g
Arla kermajuusto 17 %, 2 viip.350g977kcal105g5.3g59.5g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 7g20kcal0.8g2.7g0.2g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6804g7773kcal753.6g301g374.4g56.6g
Valittu annoskoko3402g3886kcal376.8g150.5g187.2g28.3g
Annoskoko puolitettuna1701g1943kcal188.4g75.3g93.6g14.2g
Arvot/100g100g114kcal11.1g4.4g5.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147221