Tomaatti-uunikala

Nosta seitipalat laakeaan uunivuokaan ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kypsennä 225-asteisessa uunissa ensin 15 minuuttia.

Viipaloi tomaatit ja levitä kalojen päälle.

Pirskota päälle öljy.

Murenna tai leikkaa leipäviipaleet hienoksi ja ripottele juustoraasteen kanssa pinnalle.

Jatka paistamista 15 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin ruskea.

Ripottele pinnalle tuoretta basilikaaja tarjoile keitetyn riisin tai perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Temobox

Niksu84 sanoi...

Tämä oli niin hyvää ja niin helppoa :)

maanantai 11.10.2010 klo 21:03

AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti pakaste 150g116kcal26.3g0g1g0g
Tomaatti 141g32kcal0.8g4.9g0.4g2g
Öljy11g101kcal0g0g11.3g0g
Sekaleipä, vaalea, vesi, vehnäjauho, vehnärouhe 23g60kcal1.9g10.4g0.9g0.9g
Arla kermajuusto 17 %, 2 viip.38g105kcal11.3g0.6g6.4g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.7g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana729g833kcal80.8g32.4g40g6.2g
Valittu annoskoko365g416kcal40.4g16.2g20g3.1g
Annoskoko puolitettuna182g208kcal20.2g8.1g10g1.6g
Arvot/100g100g114kcal11.1g4.4g5.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147221