Tomaatti-uunikala

Nosta seitipalat laakeaan uunivuokaan ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kypsennä 225-asteisessa uunissa ensin 15 minuuttia.

Viipaloi tomaatit ja levitä kalojen päälle.

Pirskota päälle öljy.

Murenna tai leikkaa leipäviipaleet hienoksi ja ripottele juustoraasteen kanssa pinnalle.

Jatka paistamista 15 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin ruskea.

Ripottele pinnalle tuoretta basilikaaja tarjoile keitetyn riisin tai perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Temobox

Niksu84 sanoi...

Tämä oli niin hyvää ja niin helppoa :)

maanantai 11.10.2010 klo 21:03

AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti pakaste 1600g1241kcal281g0g11.2g0g
Tomaatti 1500g342kcal8.4g51.8g4.5g21g
Öljy120g1080kcal0g0g120g0g
Sekaleipä, vaalea, vesi, vehnäjauho, vehnärouhe 240g641kcal20.4g111.1g10.1g9.1g
Arla kermajuusto 17 %, 2 viip.400g1116kcal120g6g68g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 8g22kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7776g8883kcal861.4g344g428.2g64.4g
Valittu annoskoko3888g4442kcal430.7g172g214.1g32.2g
Annoskoko puolitettuna1944g2221kcal215.4g86g107.1g16.1g
Arvot/100g100g114kcal11.1g4.4g5.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147221