Tomaatti-uunikala

Nosta seitipalat laakeaan uunivuokaan ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kypsennä 225-asteisessa uunissa ensin 15 minuuttia.

Viipaloi tomaatit ja levitä kalojen päälle.

Pirskota päälle öljy.

Murenna tai leikkaa leipäviipaleet hienoksi ja ripottele juustoraasteen kanssa pinnalle.

Jatka paistamista 15 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin ruskea.

Ripottele pinnalle tuoretta basilikaaja tarjoile keitetyn riisin tai perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Temobox

Niksu84 sanoi...

Tämä oli niin hyvää ja niin helppoa :)

maanantai 11.10.2010 klo 21:03

AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti pakaste 1800g1396kcal316.1g0g12.6g0g
Tomaatti 1688g384kcal9.5g58.2g5.1g23.6g
Öljy135g1215kcal0g0g135g0g
Sekaleipä, vaalea, vesi, vehnäjauho, vehnärouhe 270g721kcal22.9g125g11.4g10.3g
Arla kermajuusto 17 %, 2 viip.450g1256kcal135g6.8g76.5g0g
Suola, annos 3g23g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 9g25kcal1g3.4g0.3g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8748g9993kcal969g386.8g481.8g72.6g
Valittu annoskoko4374g4997kcal484.5g193.4g240.9g36.3g
Annoskoko puolitettuna2187g2498kcal242.3g96.7g120.5g18.2g
Arvot/100g100g114kcal11.1g4.4g5.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147221