Tomaatti-uunikala

Nosta seitipalat laakeaan uunivuokaan ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kypsennä 225-asteisessa uunissa ensin 15 minuuttia.

Viipaloi tomaatit ja levitä kalojen päälle.

Pirskota päälle öljy.

Murenna tai leikkaa leipäviipaleet hienoksi ja ripottele juustoraasteen kanssa pinnalle.

Jatka paistamista 15 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin ruskea.

Ripottele pinnalle tuoretta basilikaaja tarjoile keitetyn riisin tai perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Temobox

Niksu84 sanoi...

Tämä oli niin hyvää ja niin helppoa :)

maanantai 11.10.2010 klo 21:03

AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti pakaste 200g155kcal35.1g0g1.4g0g
Tomaatti 188g43kcal1.1g6.5g0.6g2.6g
Öljy15g135kcal0g0g15g0g
Sekaleipä, vaalea, vesi, vehnäjauho, vehnärouhe 30g80kcal2.5g13.9g1.3g1.1g
Arla kermajuusto 17 %, 2 viip.50g140kcal15g0.8g8.5g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana972g1110kcal107.6g43.2g53.6g8g
Valittu annoskoko486g555kcal53.8g21.6g26.8g4g
Annoskoko puolitettuna243g278kcal26.9g10.8g13.4g2g
Arvot/100g100g114kcal11.1g4.4g5.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147221