Tomaatti-uunikala

Nosta seitipalat laakeaan uunivuokaan ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kypsennä 225-asteisessa uunissa ensin 15 minuuttia.

Viipaloi tomaatit ja levitä kalojen päälle.

Pirskota päälle öljy.

Murenna tai leikkaa leipäviipaleet hienoksi ja ripottele juustoraasteen kanssa pinnalle.

Jatka paistamista 15 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin ruskea.

Ripottele pinnalle tuoretta basilikaaja tarjoile keitetyn riisin tai perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Temobox

Niksu84 sanoi...

Tämä oli niin hyvää ja niin helppoa :)

maanantai 11.10.2010 klo 21:03

AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti pakaste 2000g1551kcal351.2g0g14g0g
Tomaatti 1875g427kcal10.5g64.7g5.6g26.3g
Öljy150g1350kcal0g0g150g0g
Sekaleipä, vaalea, vesi, vehnäjauho, vehnärouhe 300g801kcal25.4g138.8g12.6g11.4g
Arla kermajuusto 17 %, 2 viip.500g1395kcal150g7.5g85g0g
Suola, annos 3g25g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 10g28kcal1.1g3.8g0.3g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9720g11104kcal1076.4g429.6g535g80.6g
Valittu annoskoko4860g5552kcal538.2g214.8g267.5g40.3g
Annoskoko puolitettuna2430g2776kcal269.1g107.4g133.8g20.2g
Arvot/100g100g114kcal11.1g4.4g5.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147221