Tomaatti-uunikala

Nosta seitipalat laakeaan uunivuokaan ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kypsennä 225-asteisessa uunissa ensin 15 minuuttia.

Viipaloi tomaatit ja levitä kalojen päälle.

Pirskota päälle öljy.

Murenna tai leikkaa leipäviipaleet hienoksi ja ripottele juustoraasteen kanssa pinnalle.

Jatka paistamista 15 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin ruskea.

Ripottele pinnalle tuoretta basilikaaja tarjoile keitetyn riisin tai perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Temobox

Niksu84 sanoi...

Tämä oli niin hyvää ja niin helppoa :)

maanantai 11.10.2010 klo 21:03

AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti pakaste 250g194kcal43.9g0g1.7g0g
Tomaatti 234g53kcal1.3g8.1g0.7g3.3g
Öljy19g169kcal0g0g18.8g0g
Sekaleipä, vaalea, vesi, vehnäjauho, vehnärouhe 38g100kcal3.2g17.4g1.6g1.4g
Arla kermajuusto 17 %, 2 viip.63g174kcal18.8g0.9g10.6g0g
Suola, annos 3g3.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.2g3.5kcal0.1g0.5g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1215g1388kcal134.6g53.8g66.8g10g
Valittu annoskoko608g694kcal67.3g26.9g33.4g5g
Annoskoko puolitettuna304g347kcal33.7g13.5g16.7g2.5g
Arvot/100g100g114kcal11.1g4.4g5.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147221