Tomaatti-uunikala

Nosta seitipalat laakeaan uunivuokaan ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kypsennä 225-asteisessa uunissa ensin 15 minuuttia.

Viipaloi tomaatit ja levitä kalojen päälle.

Pirskota päälle öljy.

Murenna tai leikkaa leipäviipaleet hienoksi ja ripottele juustoraasteen kanssa pinnalle.

Jatka paistamista 15 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin ruskea.

Ripottele pinnalle tuoretta basilikaaja tarjoile keitetyn riisin tai perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Temobox

Niksu84 sanoi...

Tämä oli niin hyvää ja niin helppoa :)

maanantai 11.10.2010 klo 21:03

AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti pakaste 300g233kcal52.7g0g2.1g0g
Tomaatti 281g64kcal1.6g9.7g0.8g3.9g
Öljy23g203kcal0g0g22.5g0g
Sekaleipä, vaalea, vesi, vehnäjauho, vehnärouhe 45g120kcal3.8g20.8g1.9g1.7g
Arla kermajuusto 17 %, 2 viip.75g209kcal22.5g1.1g12.8g0g
Suola, annos 3g3.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.5g4.2kcal0.2g0.6g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1458g1666kcal161.6g64.4g80.2g12g
Valittu annoskoko729g833kcal80.8g32.2g40.1g6g
Annoskoko puolitettuna365g416kcal40.4g16.1g20.1g3g
Arvot/100g100g114kcal11.1g4.4g5.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147221