Tomaatti-uunikala

Nosta seitipalat laakeaan uunivuokaan ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kypsennä 225-asteisessa uunissa ensin 15 minuuttia.

Viipaloi tomaatit ja levitä kalojen päälle.

Pirskota päälle öljy.

Murenna tai leikkaa leipäviipaleet hienoksi ja ripottele juustoraasteen kanssa pinnalle.

Jatka paistamista 15 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin ruskea.

Ripottele pinnalle tuoretta basilikaaja tarjoile keitetyn riisin tai perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Temobox

Niksu84 sanoi...

Tämä oli niin hyvää ja niin helppoa :)

maanantai 11.10.2010 klo 21:03

AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti pakaste 350g271kcal61.5g0g2.4g0g
Tomaatti 328g75kcal1.8g11.3g1g4.6g
Öljy26g236kcal0g0g26.3g0g
Sekaleipä, vaalea, vesi, vehnäjauho, vehnärouhe 53g140kcal4.5g24.3g2.2g2g
Arla kermajuusto 17 %, 2 viip.88g244kcal26.3g1.3g14.9g0g
Suola, annos 3g4.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.7g4.9kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1701g1943kcal188.6g75.2g93.8g14.2g
Valittu annoskoko851g972kcal94.3g37.6g46.9g7.1g
Annoskoko puolitettuna425g486kcal47.2g18.8g23.5g3.6g
Arvot/100g100g114kcal11.1g4.4g5.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147221