Tomaatti-uunikala

Nosta seitipalat laakeaan uunivuokaan ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kypsennä 225-asteisessa uunissa ensin 15 minuuttia.

Viipaloi tomaatit ja levitä kalojen päälle.

Pirskota päälle öljy.

Murenna tai leikkaa leipäviipaleet hienoksi ja ripottele juustoraasteen kanssa pinnalle.

Jatka paistamista 15 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin ruskea.

Ripottele pinnalle tuoretta basilikaaja tarjoile keitetyn riisin tai perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Temobox

Niksu84 sanoi...

Tämä oli niin hyvää ja niin helppoa :)

maanantai 11.10.2010 klo 21:03

AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti pakaste 400g310kcal70.2g0g2.8g0g
Tomaatti 375g85kcal2.1g12.9g1.1g5.3g
Öljy30g270kcal0g0g30g0g
Sekaleipä, vaalea, vesi, vehnäjauho, vehnärouhe 60g160kcal5.1g27.8g2.5g2.3g
Arla kermajuusto 17 %, 2 viip.100g279kcal30g1.5g17g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1944g2221kcal215.2g86g107g16.2g
Valittu annoskoko972g1110kcal107.6g43g53.5g8.1g
Annoskoko puolitettuna486g555kcal53.8g21.5g26.8g4.1g
Arvot/100g100g114kcal11.1g4.4g5.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147221