Mureke

Anna korppujauhojen turvota ruokakermassa jonkin aikaa.

Lisää sipulikuutiot, raastetut perunat ja mausteet.

Lisää jauheliha ja kananmunat.

Laita isoon uunivuokaan (itse laitoin kolmeen uunivuokaan), lisää päälle tomaattisiivut ja tuorejuusto, itse laitoin paprika-chilin antamaan mukavaa lisämakua.

Paista 225 C noin 40 minuuttia.

Itse teen näin suuria annoksia ja laitan pakkaseen valmiiksi kerta-annoksiksi.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 222 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha840g1394kcal159.6g0g84g0g
Sipulikuutiot rainbow224g22kcal3.4g3.4g0g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 101g55kcal1.6g13.2g0.2g0.9g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g185g102kcal5.7g11.8g3.7g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g4.2g7.1kcal0.3g1.3g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g4.2g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 62g88kcal7.7g0.2g6.3g0g
Suola, annos 3g8.4g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto, rasvaa 6-11 % 28g42kcal2.2g1.3g3.1g0g
Korppujauho (Myllyn Paras)28g104kcal3.9g20.3g0.7g1.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g70g14kcal0.4g2.7g0.2g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3108g3657kcal369.6g108.4g196.4g6g
Valittu annoskoko1554g1829kcal184.8g54.2g98.2g3g
Annoskoko puolitettuna777g914kcal92.4g27.1g49.1g1.5g
Arvot/100g100g118kcal11.9g3.5g6.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147246