Mureke

Anna korppujauhojen turvota ruokakermassa jonkin aikaa.

Lisää sipulikuutiot, raastetut perunat ja mausteet.

Lisää jauheliha ja kananmunat.

Laita isoon uunivuokaan (itse laitoin kolmeen uunivuokaan), lisää päälle tomaattisiivut ja tuorejuusto, itse laitoin paprika-chilin antamaan mukavaa lisämakua.

Paista 225 C noin 40 minuuttia.

Itse teen näin suuria annoksia ja laitan pakkaseen valmiiksi kerta-annoksiksi.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 222 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha960g1594kcal182.4g0g96g0g
Sipulikuutiot rainbow256g26kcal3.8g3.8g0g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 115g63kcal1.8g15.1g0.2g1g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g211g116kcal6.5g13.5g4.2g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g4.8g8.2kcal0.4g1.5g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g4.8g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 70g100kcal8.8g0.2g7.2g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto, rasvaa 6-11 % 32g48kcal2.6g1.5g3.5g0g
Korppujauho (Myllyn Paras)32g118kcal4.4g23.2g0.8g1.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g80g16kcal0.5g3g0.2g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3552g4180kcal422.4g123.6g224.2g6.8g
Valittu annoskoko1776g2090kcal211.2g61.8g112.1g3.4g
Annoskoko puolitettuna888g1045kcal105.6g30.9g56.1g1.7g
Arvot/100g100g118kcal11.9g3.5g6.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147246