Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Karjalanpiirakat

Keitä puuro ja anna jäähtyä.

Sekoita jauhot, suola ja vesi.

Tee taikinasta pötkö ja leikkaa n. 30 palaksi.

Kauli palat ohkaiseksi.

Täytä riisipuurolla ja rypytä reunat.

Paista 275 asteessa 15 min ja voitele kiehuvalla vesi/voisulaseoksella.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Kippe66
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 275g902kcal29g166.9g6.1g27.2g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g300g1050kcal18g228g5.1g6g
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1000g330kcal33g49g0g0g
Oivariini, 60 (100g)50g275kcal0.5g0.5g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4660g5114kcal161g888.8g82.4g66.4g
Valittu annoskoko2330g2557kcal80.5g444.4g41.2g33.2g
Annoskoko puolitettuna1165g1278kcal40.3g222.2g20.6g16.6g
Arvot/100g100g110kcal3.5g19.1g1.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147336