Pannukakku - jauheliha-aurajuusto-sipuli-oltermanni

Pannukakkupohja

8 dl maitoa
4 munaa
4 dl jauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa
20 g juoksevaa margariinia

Täytteeksi
400 g jauhalihaa
1 pieni sipuli
pala purjosipulia
60 g aurajuustoa
100 g juustoraastetta (Oltermanni)

Margariini taikinassa tekee pinnan rapeammaksi, mutta voi jättää poiskin.

Leivinpaperi pellille, voitelu auttaa pannukakun irtoamisessa.

Anna taikinan turvota 1/2 tuntia, ennen paistamista.

Pohjaa voi paistaa hetken, ennen kuin laittaa täytteen.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 703g320kcal21.1g33.7g10.5g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g176g250kcal22g0.5g18.1g0g
Puolikarkea vehnäjauho (Rainbow), annos 100g229g800kcal29.7g159.9g4.8g0g
Leivinjauhe 4.4g7.7kcal0.2g1.7g0g0g
Suola, annos 3g4.4g0kcal0g0g0g0g
Margariini, Flora Kevyt 40%, 5g, 1tl (400g paketti)18g67kcal0.1g1.1g7g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 352g485kcal65.9g0g24.6g0g
Sipuli (kuorittu)26g7.1kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
Purjosipuli 18g4kcal0.3g0.4g0g0.4g
Aurajuusto (Valio), annos 17g53g179kcal10.5g0g15.3g0g
Oltermanni 17%70g190kcal21.1g0g12g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3304g4619kcal342.4g397.2g184.8g1.6g
Valittu annoskoko1652g2310kcal171.2g198.6g92.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna826g1155kcal85.6g99.3g46.2g0.4g
Arvot/100g100g140kcal10.4g12g5.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147506