Pannukakku - jauheliha-aurajuusto-sipuli-oltermanni

Pannukakkupohja

8 dl maitoa
4 munaa
4 dl jauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa
20 g juoksevaa margariinia

Täytteeksi
400 g jauhalihaa
1 pieni sipuli
pala purjosipulia
60 g aurajuustoa
100 g juustoraastetta (Oltermanni)

Margariini taikinassa tekee pinnan rapeammaksi, mutta voi jättää poiskin.

Leivinpaperi pellille, voitelu auttaa pannukakun irtoamisessa.

Anna taikinan turvota 1/2 tuntia, ennen paistamista.

Pohjaa voi paistaa hetken, ennen kuin laittaa täytteen.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 803g366kcal24.1g38.6g12.1g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g201g285kcal25.1g0.6g20.7g0g
Puolikarkea vehnäjauho (Rainbow), annos 100g261g914kcal33.9g182.8g5.5g0g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Margariini, Flora Kevyt 40%, 5g, 1tl (400g paketti)20g76kcal0.1g1.3g8g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 402g555kcal75.3g0g28.1g0g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Purjosipuli 20g4.6kcal0.4g0.5g0g0.4g
Aurajuusto (Valio), annos 17g60g205kcal12.1g0g17.5g0g
Oltermanni 17%80g217kcal24.1g0g13.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3776g5279kcal391.6g454.2g211.4g1.8g
Valittu annoskoko1888g2640kcal195.8g227.1g105.7g0.9g
Annoskoko puolitettuna944g1320kcal97.9g113.6g52.9g0.5g
Arvot/100g100g140kcal10.4g12g5.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147506