Pannukakku - jauheliha-aurajuusto-sipuli-oltermanni

Pannukakkupohja

8 dl maitoa
4 munaa
4 dl jauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa
20 g juoksevaa margariinia

Täytteeksi
400 g jauhalihaa
1 pieni sipuli
pala purjosipulia
60 g aurajuustoa
100 g juustoraastetta (Oltermanni)

Margariini taikinassa tekee pinnan rapeammaksi, mutta voi jättää poiskin.

Leivinpaperi pellille, voitelu auttaa pannukakun irtoamisessa.

Anna taikinan turvota 1/2 tuntia, ennen paistamista.

Pohjaa voi paistaa hetken, ennen kuin laittaa täytteen.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 126g57kcal3.8g6g1.9g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g31g45kcal3.9g0.1g3.2g0g
Puolikarkea vehnäjauho (Rainbow), annos 100g41g143kcal5.3g28.6g0.9g0g
Leivinjauhe 0.8g1.4kcal0g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Margariini, Flora Kevyt 40%, 5g, 1tl (400g paketti)3.1g12kcal0g0.2g1.3g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 63g87kcal11.8g0g4.4g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Purjosipuli 3.1g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Aurajuusto (Valio), annos 17g9g32kcal1.9g0g2.7g0g
Oltermanni 17%13g34kcal3.8g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana590g825kcal61.4g71g33g0.4g
Valittu annoskoko295g413kcal30.7g35.5g16.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna148g206kcal15.4g17.8g8.3g0.1g
Arvot/100g100g140kcal10.4g12g5.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147506