Pannukakku - jauheliha-aurajuusto-sipuli-oltermanni

Pannukakkupohja

8 dl maitoa
4 munaa
4 dl jauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa
20 g juoksevaa margariinia

Täytteeksi
400 g jauhalihaa
1 pieni sipuli
pala purjosipulia
60 g aurajuustoa
100 g juustoraastetta (Oltermanni)

Margariini taikinassa tekee pinnan rapeammaksi, mutta voi jättää poiskin.

Leivinpaperi pellille, voitelu auttaa pannukakun irtoamisessa.

Anna taikinan turvota 1/2 tuntia, ennen paistamista.

Pohjaa voi paistaa hetken, ennen kuin laittaa täytteen.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 151g69kcal4.5g7.2g2.3g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g38g54kcal4.7g0.1g3.9g0g
Puolikarkea vehnäjauho (Rainbow), annos 100g49g171kcal6.4g34.3g1g0g
Leivinjauhe 0.9g1.7kcal0g0.4g0g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Margariini, Flora Kevyt 40%, 5g, 1tl (400g paketti)3.8g14kcal0g0.2g1.5g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 75g104kcal14.1g0g5.3g0g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Purjosipuli 3.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Aurajuusto (Valio), annos 17g11g38kcal2.3g0g3.3g0g
Oltermanni 17%15g41kcal4.5g0g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana708g990kcal73.4g85.2g39.8g0.4g
Valittu annoskoko354g495kcal36.7g42.6g19.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna177g248kcal18.4g21.3g10g0.1g
Arvot/100g100g140kcal10.4g12g5.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147506