Pannukakku - jauheliha-aurajuusto-sipuli-oltermanni

Pannukakkupohja

8 dl maitoa
4 munaa
4 dl jauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa
20 g juoksevaa margariinia

Täytteeksi
400 g jauhalihaa
1 pieni sipuli
pala purjosipulia
60 g aurajuustoa
100 g juustoraastetta (Oltermanni)

Margariini taikinassa tekee pinnan rapeammaksi, mutta voi jättää poiskin.

Leivinpaperi pellille, voitelu auttaa pannukakun irtoamisessa.

Anna taikinan turvota 1/2 tuntia, ennen paistamista.

Pohjaa voi paistaa hetken, ennen kuin laittaa täytteen.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 25g11kcal0.8g1.2g0.4g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g6.3g8.9kcal0.8g0g0.6g0g
Puolikarkea vehnäjauho (Rainbow), annos 100g8.2g29kcal1.1g5.7g0.2g0g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Margariini, Flora Kevyt 40%, 5g, 1tl (400g paketti)0.6g2.4kcal0g0g0.3g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 13g17kcal2.4g0g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g1.9g6.4kcal0.4g0g0.5g0g
Oltermanni 17%2.5g6.8kcal0.8g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana118g165kcal12.6g14g6.6g0g
Valittu annoskoko59g83kcal6.3g7g3.3g0g
Annoskoko puolitettuna30g41kcal3.2g3.5g1.7g0g
Arvot/100g100g140kcal10.7g11.8g5.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147506