Pannukakku - jauheliha-aurajuusto-sipuli-oltermanni

Pannukakkupohja

8 dl maitoa
4 munaa
4 dl jauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa
20 g juoksevaa margariinia

Täytteeksi
400 g jauhalihaa
1 pieni sipuli
pala purjosipulia
60 g aurajuustoa
100 g juustoraastetta (Oltermanni)

Margariini taikinassa tekee pinnan rapeammaksi, mutta voi jättää poiskin.

Leivinpaperi pellille, voitelu auttaa pannukakun irtoamisessa.

Anna taikinan turvota 1/2 tuntia, ennen paistamista.

Pohjaa voi paistaa hetken, ennen kuin laittaa täytteen.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 301g137kcal9g14.5g4.5g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g75g107kcal9.4g0.2g7.8g0g
Puolikarkea vehnäjauho (Rainbow), annos 100g98g343kcal12.7g68.5g2.1g0g
Leivinjauhe 1.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Margariini, Flora Kevyt 40%, 5g, 1tl (400g paketti)7.5g29kcal0g0.5g3g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 151g208kcal28.2g0g10.5g0g
Sipuli (kuorittu)11g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Purjosipuli 7.5g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Aurajuusto (Valio), annos 17g23g77kcal4.5g0g6.6g0g
Oltermanni 17%30g81kcal9g0g5.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1416g1980kcal146.2g170.2g79.2g0.8g
Valittu annoskoko708g990kcal73.1g85.1g39.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna354g495kcal36.6g42.6g19.8g0.2g
Arvot/100g100g140kcal10.3g12g5.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147506