Lihamakaroonilaatikko, pieni

Keitä 4dl makaronia ja paista 400g jauheliha.

Lisää sipuli jauheliha joukkoon paistamisen loppupuolella.

Mausta oman maun mukaan.

Tee munamaito 4,5dl maitoa ja kaksi munaa.

Lisää suola ja pippuri.

Rasvaa vuoka ja sekoita ainekset vuokaan.

Paista uunin alatasolla 200 asteessa yksi tunti.

Syö ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllyn paras makarooni, 100g38g131kcal4.8g26.2g0.7g1.2g
Atria kevyt jauheliha200g340kcal38g0g20g0g
Kananmuna kuoreton 25g36kcal3.1g0.1g2.6g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 125g33kcal4.1g3.9g0g0g
Becel kevyt kasvirasvalevite 38% omega 3&6, annos 10g1.3g4.4kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana778g1090kcal100g60.4g47.6g2.4g
Valittu annoskoko389g545kcal50g30.2g23.8g1.2g
Annoskoko puolitettuna195g273kcal25g15.1g11.9g0.6g
Arvot/100g100g140kcal12.9g7.8g6.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147507