Lihamakaroonilaatikko, pieni

Keitä 4dl makaronia ja paista 400g jauheliha.

Lisää sipuli jauheliha joukkoon paistamisen loppupuolella.

Mausta oman maun mukaan.

Tee munamaito 4,5dl maitoa ja kaksi munaa.

Lisää suola ja pippuri.

Rasvaa vuoka ja sekoita ainekset vuokaan.

Paista uunin alatasolla 200 asteessa yksi tunti.

Syö ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllyn paras makarooni, 100g75g263kcal9.6g52.3g1.4g2.4g
Atria kevyt jauheliha400g680kcal76g0g40g0g
Kananmuna kuoreton 50g71kcal6.3g0.2g5.1g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 250g67kcal8.3g7.8g0g0g
Becel kevyt kasvirasvalevite 38% omega 3&6, annos 10g2.5g8.8kcal0g0.1g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1556g2180kcal200.4g120.8g95g4.8g
Valittu annoskoko778g1090kcal100.2g60.4g47.5g2.4g
Annoskoko puolitettuna389g545kcal50.1g30.2g23.8g1.2g
Arvot/100g100g140kcal12.9g7.8g6.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147507