Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Jauheliha-perunapaistos

Laita uuni lämpenemään 225 asteiseksi.

Ruskista jauheliha ja silputtu sipuli rypsiöljytilkassa.

Mausta mieleiseksesi esim.

suolalla, paprika- ja chilijauheella, rouhitulla mustapippurilla.

Kaada uunivuokaan perunasipulisekoitus, ohueksi suikaloidut porkkanat ja ripaus suolaa.

Laita sekaan jauhelihaseos, sekoita ja kaada päälle kevyt ja paksu.

Paista uunissa kypsäksi (n. 45 min) Tarjoile raikkaan salaatin ja keitetyn parsan kanssa.

Myös etikkapunajuuri sopii hyvin kylkeen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 300g215kcal5.5g43.3g0.6g3.2g
Paistijauheliha 10%200g340kcal40g0g20g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g150g42kcal0.9g8.9g0.3g3.8g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Valkosipuli 8g8.7kcal0.6g1.3g0g0.2g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g200g120kcal2g9g8g1.2g
Rypsiöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1926g1593kcal100.6g134.6g68.2g20.2g
Valittu annoskoko963g797kcal50.3g67.3g34.1g10.1g
Annoskoko puolitettuna482g398kcal25.2g33.7g17.1g5.1g
Arvot/100g100g83kcal5.2g7g3.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147520